ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aaron Rodgers, fundașul echipei New York Jets, a avut marți o ieșire anti-vaccin în cadrul emisiunii "The Pat McAfee Show" de la ESPN, afirmând că oamenii ar trebui să își dezvăluie statutul de vaccinare înainte de a oferi opinii, notează Daily Mail.

„Cred că ceea ce ar trebui să facem, Pat, este ca aceiași oameni care mă critică sau care vin cu aceste conspirații despre accidentarea mea sau orice altceva - înainte de a vorbi, să ne întoarcem în 2021 și să-i facem pe oameni să spună statutul lor de vaccinare pentru început”, a spus Rodgers. 

„Atunci asta va încadra toate aceste comentarii în fereastra potrivită”, a continuat Rodgers.

Rodgers a fost deschis în legătură cu disprețul său pentru vaccinul împotriva coronavirusului încă de când acestea au devenit disponibile pentru jucătorii NFL în 2021. Până în prezent, Rodgers susține că este nevaccinat pentru COVID-19.

În octombrie, Rodgers l-a numit pe Travis Kelce "domnul Pfizer" după ce iubitul lui Taylor Swift a apărut în reclame pentru compania farmaceutică.

Rodgers a recunoscut, de asemenea, că a mințit în mod deliberat presa, spunându-le că a fost 'imunizat' împotriva COVID-19, pentru a nu mai fi întrebat despre statutul său de vaccinare. 

Rodgers și starul de tenis Novak Djokovic sunt probabil cele mai notabile două figuri sportive care sunt anti-vaccin COVID. 

Djokovic a fost expulzat din Australia și nu i s-a permis să concureze la Australian Open 2022 din cauza statutului său de nevaccinat. 

Rodgers a ratat o parte din sezonul 2021 în timp ce a fost depistat pozitiv la coronavirus ca jucător nevaccinat.  

'Așa că haideți să ne asigurăm că le punem întrebările corecte acestor oameni înainte de a începe să se dea cu părerea, astfel încât să putem încadra de fapt fiecare dintre aceste comentarii specifice în perspectiva corectă', a adăugat el în emisiunea de marți.