ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul secretar de stat Hillary Clinton a lăsat să se înțeleagă că, dacă fostul președinte Donald Trump va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale din 2024, va ajunge la extreme de violență în ceea ce-i privește pe adversarii săi și pe jurnaliști, scrie Breitbart.

În timpul unui interviu acordat vineri în cadrul podcastului Defending Democracy, Clinton a vorbit cu gazda Marc Elias despre comportamentul și remarcile lui Trump, despre alegerile prezidențiale din 2016 și cele din 2020, despre Curtea Supremă, despre președintele Joe Biden și despre viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.

"Nu am vorbit prea mult despre arena internațională, dar, știți, despre bromance-ul său cu Putin. De fapt, așa a fost numit, cred, de fostul prim-ministru al Australiei, care a spus că l-a văzut pe Trump cu Putin și Trump era, știți, pur și simplu înnebunit după Putin, pentru că Putin face ceea ce el [Trump] ar vrea să facă: să-și ucidă opoziția, să-și încarcereze opoziția, să ducă, știți, jurnaliști și alții în exil, să conducă fără niciun control sau echilibru", a spus Clinton.