ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul patriotic Honor et Patria a anunțat pe pagina sa publică:

„Respectând decizia luată la începutul campaniei de calificare, de a boicota cele două meciuri cu așa zisa "națională" kosovară, marți nu vom fi prezenți pe stadion.

Dorim însă să facem un apel la spectatorii care vor intra totuși pe stadion: susțineți grupurile ce vor fi prezente în peluză, în afirmarea adevărului, chiar dacă acesta nu convine mafiei UEFA: pentru Romania, Kosovo este parte integrantă a Serbiei iar acest meci "internațional" nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.”

Gruparea a mai transmis că la meciul precedent a sărbătorit 20 de ani de existență:

„Pe 6 septembrie 2003, pe stadionul Astra din Ploiești, își facea apariția, pentru prima dată, steagul de gard "Honor et Patria".

20 ani mai târziu, am marcat acest moment printr-o coregrafie de mari dimensiuni, trasată și vopsită de mână și afișată cu sprijinul celorlalte grupuri din peluză - le mulțumim pe această cale.” - FOTO

La Mulți Ani!