ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul cocostîrc de la catedrală Vasile Bănescu pare că și-a găsit, în sfârșit, succesorul, în persoana la fel de cunoscutului anticreștin atrofiat sufletește și nu numai Lucian Mîndruță, care se înscrie, și el, pe lista adulatorilor de aceeași tagmă ai emițătorului de cuvânt al organelor Patriarhiei.

El se adaugă momentan la coada unei liste lungi de anticreștini din presă care aplaudă prestația lui Bănescu în ringul cu ciocolată, dintre care se detașează oralista Ramona Ursu care considera că Patriarhul Daniel este vinovat pentru un viol în grup, Mădălin Hodor de la CNSAS, care îl acuza pe Patriarh de colaborare cu Securitatea sau Petre M. Iancu care susținea cu PF Daniel este „un diavolaș de lux cândva ponosit” sau chiar purtătorul de servietă al Monicăi Macovei, Adrian Papahagi, care cerea demiterea Patriarhului în revista 22 a GDS.

Ce putem să mai zicem? Tot înainte!