ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fost portar în Premier League, acum comentator TV la ESPN, Shaka Hislop a leșinat înaintea amicalului Real Madrid - AC Milan, chiar în timpul unei transmisii live, relatează GSP.

Reporterul a început să se clatine și a căzut în față, peste partenerul de discuție, Dan Thomas, și apoi la pământ.

VIDEO: 
 
 
ESPN a întrerupt imediat transmisia, pentru a reveni ulterior cu vești bune despre colegul în vârstă de 54 de ani: „E conștient și primește îngrijiri medicale”. O ușurare și pentru fani, dar mai ales pentru membrii familiei, care urmăreau desfășurarea partidei din fața televizorului. 

„Shaka e ok, vorbește. Cred că e un pic rușinat de ceea ce i s-a întâmplat. Nu e genul căruia îi place să se discute prea mult despre el”, a dezvăluit Thomas, la pauză.

Moderatorul a ținut să precizeze că „e mult prea devreme pentru un diagnostic, dar cel mai important este că-i conștient și am vorbit și cu familia lui, cu soția. Important este că-i ok”.