ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în lumea sportului: un influencer urmărit de milioane de oameni, a murit la vârsta de 30 de ani, transmite agenția ȘtiripeSurse. Jo Lindner, un sportiv urmărit de milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit la vârsta de 30 de ani, în brațele iubitei sale, informează antena3.ro.

Jo Lindner, cunoscut pe rețelele sociale ca Joesthetics, era urmărit de aproape 9 milioane de oameni pe Instagram, în timp ce pe YouTube avea aproape un milion de followeri și aproximativ 500 de milioane de vizualizări ale clipurilor sale video.

Tânărul german în vârstă de 30 de ani a murit în brațele iubitei sale, cunoscută drept NICHA, după ce ar fi suferit un anevrism. Jo Lindner locuia în Thailanda, alături de iubita sa, și posta constant pe rețelele sociale clipuri video în care se antrena sau în care le oferea oamenilor sfaturi pentru sănătate.

Iubita lui Jo Lindner a posat un mesaj pe Instagram, după moartea sportivului, în care a explicat că acesta a murit în brațele ei.

"Ieri, s-a stins din cauza unui anevrism. Am fost acolo, cu el, în cameră. Mi-a pus la gât lănțișorul pe care l-a făcut pentru mine și apoi s-a întins aproape de mine așteptând să meargă la sală la orele 16.00. Era în brațele mele, apoi totul s-a întâmplat atât de repede.

În urmă cu trei zile a tot spus că îl doare gâtul, dar nu am realizat decât atunci când a fost prea târziu.

În acest moment nu pot scrie mai multe. Credeți-mă că acest om este mai mult decât veți ști vreodată. Atât de dulce și puternic, atât de muncitor, loial, cinstit și deștept. Și a crezut în absolut toată lumea!", a scris NICHA în postarea apreciată de peste 300.000 de oameni.

Vedeta de culturism de pe YouTube cu opt milioane de urmăritori pe Instagram a apărut la podcastul lui Bradley Martyn în urmă cu trei săptămâni și a discutat despre cum i s-au schimbat analizele de sânge după vaccinurile cu ARNm COVID-19 și cum i s-au descoperit micro cheaguri de sânge n urma unei test special, ne informează cititorii ActiveNews.

Filmarea poate fi vizionată pe canalul de Telegram al Laurei Aboli. VIDEO: