ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului a oferit un interviu pentru Biroul de Consiliere și Informare "Sfinții Părinți Ioachim și Ana" de la Centrul Eparhial Tomis , unde a explicat cum a pornit acest demers de a salva vieți (peste 4000 de suflete de la avort și multe alte mii de persoane cu diferite probleme) și de a forma o comunitate în județul Prahova, informează ASCOR Constanța.

Interviul a fost realizat de părintele protosinghel Hrisostom Iorgulescu, eclesiarhul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la finalul conferinței "Postul: Ascultare, dieta sau terapie” din data de 16.04.2024, conferință care a suscitat interesul și reacția nepotrivită a presei progresiste anticreștine și a purtătorului de cuvânt al ei, Vasile Bănescu, care au denaturat și interpretat trivial afirmațiile îndrăgitului Părinte Nicolae Tănase.
 
 
Vă invităm să urmăriți interviul VIDEO:

Vedeți mai jos și Cuvântul IPS Teodosie la prima conferință din postul Sfintelor Paști:

Imagine de după conferință cu IPS Teodosie, Pr. Nicolae Tănase și participanții din cadrul ASCOR: