ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„V-am spus-o și la Priștina,
Vă spunem și aici:

kosovo E SERBIA!”,

au scris pe pagina lor suporterii Naționalei de la Uniți sub Tricolor (FOTO)

Echipa de fotbal a autointitulatei republici separatiste Kosovo, înființată de grupările teroriste musulmane susținute de administrația SUA a democratului Biil Clinton, reprezentată de sinistra Madeline Albright, s-a retras cu coada-ntre picioare de la meciul cu iz ilegal semi-disputat pe Arena Națională din București, după ce suporterii români au afișat și au scandat mesajele KOSOVO E SERBIA și BASARABIA E ROMÂNIA!

Partida a fost întreruptă în minutul 17, la scorul de 0-0. La Priștina, pseudo-gazdele separatiste au huiduit imnul României. Falsul stat Kosovo nu este recunoscut de România și alte zeci de state normale ale lumii.

ACTUALIZARE: După reluarea partidei, la circa 40 de minute de la întreruperea ei, România a învins echipa separatiștilor din Kosovo cu scorul de 2-0 și își menține locul secund în grupa preliminară pentru calificarea la Euro 2024. Golurile victoriei au fost marcate de Nicușor Stanciu, minutul 83 și Valentin Mihăilă în minutul 90+3. Felicitări echipei României și suporterilor ei!

Cunoscutul jurnalist Dan Negru comenta la aflarea sorților „întâmplători” care au făcut ca România să „pice” cu o enclavă separatistă asemănătoare Transnistriei sau, cel puțin în capul extremistului maghiar Laszlo Tokeș, „ținutului secuiesc”: „Jucăm cu Kosovo in preliminarile Euro, un stat pe care România nu-l recunoaște. N-a explicat nimeni până acum cum va fi pe stadion pentru că nu poate fi arborat un steag al unei țări pe care România n-o recunoște oficial. Și nici imnul unui stat pe care România nu-l recunoaște nu poate fi cântat...Deci, cum va fi?”

Reamintim anunțul grupului patriotic Honor et Patria de ieri, postat pe pagina sa publică: „Respectând decizia luată la începutul campaniei de calificare, de a boicota cele două meciuri cu așa zisa "națională" kosovară, marți nu vom fi prezenți pe stadion.

Dorim însă să facem un apel la spectatorii care vor intra totuși pe stadion: susțineți grupurile ce vor fi prezente în peluză, în afirmarea adevărului, chiar dacă acesta nu convine mafiei UEFA: pentru Romania, Kosovo este parte integrantă a Serbiei iar acest meci "internațional" nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.”

Campionul mondial sârb Novak Djokovic, născut chiar în provincia sârbă Kosovo, transmitea recent, în timpul noilor violențe generate de kosovarii albanezi: "Kosovo este inima Serbiei!"

Rușine reprezentanților autorităților din România care au acceptat această mârlănie încălcând demnitatea națională cât și legile românești și internaționale!