ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de doar trei ani din Irlanda a scapat de tentativa de răpire după ce și-a dat seama că se află într-un „pericol mai ciudat” și a fugit din furgoneta celui care o răpise.  Acum, familia micuței Poppy face apel la găsirea „monstrului responsabil” pentru atacarea și tentativa de răpire a fetiței, dintr-o parcare din Antrim, Irlanda de Nord.

Conform presei irlandeze, Poppy-Leigh Gilmore a reușit să scape din ghearele răpitorului după ce și-a dat seama că se află într-un „pericol mai ciudat”, mama  și a fugit din duba bărbatului care a dorea să o răpească

Poppy era alături de mama, tatăl și fratele său de doar un an într-o piață de vechituri. La un moment dat, un bărbat a început să o lovească în spate cu pumnii, după care a tras-o de mână. Răpitorul ar fi târat-o pe micuța care începuse să plângă, mai departe, într-o parcare unde se afla duba sa.

Versiunea mamei

Sarah-Jane Gilmore, mama fetiței, spune că se depărtase doar câțiva metri pentru a vorbi cu soțul. Când s-a întors, micuța dispăruse. Ea a declarat pentru Belfast Live: „Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Oamenii care l-au văzut au crezut că fetița e cu tatăl ei și că plânge din cauza unei jucării căzute”. 

Când a realizat dispariția lui Poppy, a alergat imediat să o caute împreună cu tatăl și alte persoane.

Poppy-Leigh a fost, găsită, la scurt timp, în ​​parcare, plângând.  „Când am venit la ea plângea. Am fost ușurată când am găsit-o, dar când mi-a spus că un bărbat a luat-o m-am simțit terifiată. Fetița mea nu plecase, fusese răpită: a țipat și s-a luptat împotriva străinului care a dus-o în parcare pentru a o băga într-o mașină, dar Poppy-Leigh a învățat să recunoască instinctiv pericolul, știa că se întâmplă ceva urât și că trebuia să ajungă la siguranță”,a  povestit mama.

„Își cerea scurze spunând că îi pare rău că a fost nepoliticoasă cu bărbatul și că l-a lovit. I-am spus că a făcut ceea ce trebuia și că nu trebuie să se îndoiască niciodată de ea”


Fetița are acum o mică durere la mână și este traumatizată.