ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cred că oricine are propria opțiune de a face ceea ce simte că e drept pentru sine și propria familie”, se referea la un moment dat LeBron James la subiectul arzător pe plan mondial al anului 2021, cel al așa-zisei „vaccinări” propagandist promovate opiniei publice ca fiind „necesară ca unică soluție salvatoare de revenire la normalitate, fiind sigură și eficientă”, după ce aproape întregul mapamond era suficient înfricoșat prin inducerea în eroare sub forma pLandemiei „sperietoare” Stupid-19, pretext tocmai pentru mai facila inoculare în mentalul colectiv a nevoii de ac și ser, manipulare prin intermediul circului mediatic căreia i-a căzut în cele din urmă victimă și baschetbalistul din SUA, care mai semnala la vremea respectivă și că „știu c-am fost foarte sceptic despre toate acestea, dar după ce am efectuat propria cercetare și lucruri de asemenea natură, am simțit cumva că e cel mai potrivit nu doar pentru mine, ci și pentru familia și prietenii mei, și de-aceea am decis s-o fac.” Dovadă verbală a statutului vaccinării fiului său Bronny, care luni dimineață a suferit un arest cardiac în plin antrenament, ajungând la ATI. Tineri clinic sănătoși și cu vizele medicale la zi pentru efortul și intensitatea rigorilor sportului competițional, cu arest cardiac la numai 18 ani!?! Ceva ca și nemaiauzit înaintea demarării în decembrie 2020 a așa-zisei „campanii de vaccinare”, de fapt de intensificare a vătămării locuitorilor planetei și de depopulare, arestul cardiac găsindu-se între nenumăratele efecte adverse ale așa-zisului „vaccin”, stipulate scriptic ca atare în documentația însăși comercianților produsului contracost deși fals promovat ca fiind gratuit – la prima vedere, date însă înadins nepublicate. 

În lumina colapsului matinal în pregătiri al fiului în vârstă de 18 ani al lui LeBron James, Sportskeeda a scormonit după indicii și a publicat consemnarea cu titlul interogativ „E LeBron James vaccinat? Statutul vaccinării familiei James, explorat”, în cadrul căreia a citat tocmai spuse din trecut ale renumitului baschetbalist nord-american, și anume, „cred că oricine are propria opțiune de a face ceea ce simte că e drept pentru sine și propria familie. Știu c-am fost foarte sceptic despre toate acestea, dar după ce am efectuat propria cercetare și lucruri de asemenea natură, am simțit cumva că e cel mai potrivit nu doar pentru mine, ci și pentru familia și prietenii mei, și de-aceea am decis s-o fac.” 

TMZ Sports erupând în dimineața de marți 25 iulie vestea că „Bronny James suferă un arest cardiac în timpul antrenamentului lui USC”, surse direct cunoscătoare semnalând publicației că un apel la 911 era efectuat din centrul „Galen” de pregătire și joc al celor de la USC la 9:26 dimineața, luni 24 iulie, fiul lui LeBron James pierzându-și cunoștința și fiind transportat la ATI conform Codului 3 al asistenței de urgență a Ambulanței – cu sirenele și luminile pornite. 

Vestea a fost preluată și de reputatul portal canadian globalresearch.ca, care titra știrea și prin a semnala că Bronny James „era complet vaccinat CoVID”, inserând ca procedură corectă și necesară în articol și evidențe în legătură cu statutul vaccinării victimei, prin a prezenta și descoperirea celor de la Sportskeeda, în sensul că LeBron James optase în cele din urmă, pentru sine, familie și prieteni, la efectuarea injectării, corelație între efectele adverse suferite de cei debilitați sau chiar răpuși și interogația dacă respectivii fuseseră inoculați sau nu cu așa-zisul „vaccin” anti-CoVID care altfel nu este efectuată în mod curent ca problematică în mass-media, făcându-se că plouă, prin omisiune și ignorare a aspectului, în ceea ce privește existența unei legături fără doar și poate evidente, în condițiile în care, din 2021, o sumedenie de oameni din lume, inclusiv în arena sportivă, s-au ales cu consecințe vătămătoare sau chiar fatale tocmai odată cu perioada derulării „campaniei de vaccinare”, și ce mai „coincidență” deloc întâmplătoare!, cu atât mai semnificativ fiind faptul că respectivii vătămați au în comun tocmai efectuarea vaccinării.

De fapt, un studiu de specialitate revizuit în breaslă, efectuat în Elveția, tocmai dat publicității și consemnat ca atare de The Epoch Times, accesibil fiind la această legătură, relevă că nu mai puțin de 1 din 35 de recipienți ai booster-ului ARNm au suferit vătămări miocardice asociate vaccinării anti-CoVID, asta apropo de aspectul că „datele contează” – limbaj uzitat în pLandemie de propaganda „narațiunii oficiale” a sistemului și prin manipularea din circul mediatic pentru a înspăimânta populația cu cifrele falsificat balonate ale așa-ziselor „cazuri”, „infectări” și „îmbolnăviri”, farsă de proporții, în condițiile în care nici astăzi, la fine de iulie 2023, încă n-a fost izolată sau purificată măcar vreo mostră virală CoVID de la niciun om de pe pământ, conform dovezilor prezentate de sute de instituții de sănătate publică din întreaga lume sau laboratoare de profil, și obținute în baza solicitărilor de acces de drept public la informații.

Iar în altă ordine de idei, medici s-au reunit la Curtea Supremă a SUA cu petiția semnată de peste 100.000 de practicanți pentru investigarea iregularităților și corupției legate de Fauci, remarcând că „niciodată n-am pomenit ca un oficial guvernamental într-atât de evident corupt să nu fie condamnat”.

Fiind însă de subliniat, în paranteză, că ramificațiile urzelii din 2020-2022 sunt însă mult mai extinse, și pe paliere mai înalte ori joase, cel vizat fiind mai degrabă un paravan la înaintare, un executant „coadă de topor” cu expunere mediatică.

Demnă de semnalat la vestea arestului cardiac al fiului lui LeBron James este și reacția lui JD Tucker, o personalitate publică în SUA, care a subliniat că „demult spun că puterile care sunt au lansat treaba asta știind că injecțiile lor arme biologice vor fi în cele din urmă învinovățite pentru ceea ce au ajuns să cauzeze atât amar de vreme. Funcționează exact cum se intenționa, încet dar sigur, cauzând tot mai multe și mai multe afecțiuni medicale în recpienții lor. Dar știrile despre arestul cardiac al lui James au apărut prea devreme pe desfășurătorul în timp al puterilor care sunt. Ele nu vor ca adevărul să iasă încă la suprafață. Ipoteza mea ar fi că vor dezvălui pericolele vaccinării puțin după Convenția Națională Republicană. Big Farma și CDC vor ieși și admite că reacțiile adverse sunt mai mari decât s-ar fi anticipat inițial. Apoi, vor blama operațiunea Warp Speed și pe Trump pentru a fi vrut să obțină un vaccin înainte de alegerile din 2020. Vor zice c-au fost grăbite și nu s-a putut efectua testarea adecvată. Vor spune că n-au vrut să dea drumul la lansarea armei biologice dar Trump le-a forțat mâna.”

Revenind la subiectul acestor rânduri, Bronny James, care a bătut deja palma cu cei de la Trojans și e destinat parcă a ajunge în NBA, înregistrând ca recrut de nivelul 4 medii de 14 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive pentru Sierra Canyon în sezonul majoratului, era văzut recent simțindu-se bine cu familia, cu numai două săptămâni înainte, la Premiile ESPY, după cum semnala tot TMZ Sports.    

Capac la toate însă, ceea ce era cât se poate de evident, previzibil și anticipabil, în sensul că pLandemia CoVID și așa-zisa „vaccinare” din 2020-2022 au fost doar un simplu „joc de glezne”, „repetiție cu public” înaintea adevăratelor provocări ce urmează a fi azvârlite pe pielea populației încă din deceniul în curs, iată că „operațiunea psihologică” Marburg își arată deja colții, OMS lansând un avertisment sever în legătură cu un „virus mortal” și clamând că „experții” ar fi alarmați. Aceiași și aceiași „experți”, mereu reactivați la un semn și la nevoie. De reamintit fiind faptul că, în 22 aprilie 2021, în plină isterie psihotică a așa-ziei „campanii de vaccinare” anti-CoVID, Alianța GAVI a lui Bill Gates posta un articol intitulat „Noua pandemie: Marburg?”, pregătind așadar „terenul” și lansând o proaspătă mostră de condiționare psihologică a populației, cu mențiunea că un așa-zis „test PCR” pentru detectarea virusului Marburg era conceput în 2018. 

Și pentru toată farsa CoVID erau efectuate din timp premeditate pregătiri cu scop precis, totul fiind și pus ulterior în aplicare și dus la îndeplinire, mai întâi de la începutul lui 2020 cu lansarea așa-zisului „virus” – a cărui existență este încă nedovedită faptic, apoi prin derularea „campaniei de vaccinare”, totul-totul nu însă înaintea unei simulări „repetiție” a situației de criză, simulare ce avea loc tacit în toamna lui 2019.    
 
Parteneriat SportTIM