ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai importanți antrenori din handbalul din țara noastră s-a stins din viață în cursul zilei de joi, la vârsta de 67 de ani. Într-o carieră de câteva decenii, Jean Crăciun a cucerit medalii la feminin, masculin, dar și la nivel de echipe naționale, transmite Sportul Sălăjean.

O veste cruntă a venit joi, 13 iulie, din handbalul românesc. Ioan "Jean” Crăciun a decedat fulgerător, în urma unui infarct, la vârsta de 67 de ani.
 
Tragedia s-a petrecut în această după-amiază la domiciliul profesorului din Constanța. Apropiații spun că acestuia i s-a făcut rău, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic.

Este o mare lovitură pentru sportul din țara noastră, profesorul Jean Crăciun fiind unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din România, cu rezultate atât în handbalul feminin, cât și în handbalul masculin.