ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”.

Așa sună comunicatul Poliției Constanța, o comunicare tip din ce în ce mai des întâlnită din partea organelor de resort. Parchetul și criminaliștii profesioniști ai României însă nu depistează și cauza acestor decese subite cauzate de infarct la tineri și tineri sportivi. Organele se fac că nu știu. Tinerii mor. Responsabilii de moarte lor petrec.

Toți cunoscuții lui Florin Dogaru, tânărul sportiv de numai 24 de ani, care a fost găsit mort noaptea trecută în locuința sa din Fânânele, comuna Cogealac, sunt în stare de șoc, transmite ziarul local Amprenta.

Tânărul era luptător la AS Viitorul Fântânele. În 2017, a devenit campion național la kickboxing, la categoria 63 kg. Antrenorul său, Radu Medeleanu, anunța, la vremea respactivă, trecerea acestuia la semiprofesioniști, scrie sursa citată.

„Florin Dogaru, după ce a luptat cu toate forțele și a devenit campion național la KickBoxing categoria – 63 kg, a hotarat sa faca pasul spre semiprofesioniști. Am incredere în el și consider că poate oferi un spectacol la gale mai mari, televizate, decât cele de până acum”, declara Radu Medeleanu pentru Graiul Dobrogei.

Azi dimineață, antrenorul său a transmis un mesaj emoționant:

„Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger și este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite. Pentru mine vei rămâne acel copil, pentru care îmi doream sa ajungă cel mai bun. Odihnește în pace și drum lin către îngeri, Campionule!”.