ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VĂ MULȚUMESC FRAȚILOR!, scris în culorile tricolorului românesc - este mesajul afișat de GROBARI, suporterii de peluză ai clubului Partizan Belgrad, la un meci de baschet cu Fuenlabrada (Spania), în semn de mulțumire și apreciere pentru afișajul și acțiunea realizată de grupul nostru aseară, pe Arena Națională, transmit suporterii români de la Uniți sub Tricolor, adăugând:

„Pe această cale, mulțumiri tuturor suporterilor care au fost alături de noi în peluză aseară și alaturi de care, am transmis acest adevăr istoric, unul care este susținut și de statul român și care conform constituției tarii noastre, poate fi afirmat oricum și oriunde, indiferent de circul de prost gust provocat de echipa kosovară în complicitate cu arbitru și observatorul UEFA.

Adevărul e unul singur și nu trebuie cenzurat:  

KOSOVO E SERBIA!”

Butasport.rs ne oferă și o scurtă filmare de la un meci de basket amical disputat azi de Partizan Belgrad în capitala Serbiei iar Legitimă Apărare ne aduce aminte cum a fost pe Arena Națională, într-o altă filmare: VIDEO:

Belgrad:

București: