ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, 24 noiembrie, de la ora 17, Școala Sfinții Martiri Brâncoveni organizează la restaurantul „Dorna” din Mamaia conferința „Provocările noii generații”, susținută de dr. biofizician Virgiliu Gheorghe, pr. Axinte Cezar și Ierom. Ilarion Dan, informează publicația locală Cuget Liber.

Virgiliu Gheorghe, biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic este un nume larg mediatizat în România. De asemenea, este autorul cărților "Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor”, "Știinta și războiul sfârșitului lumii. Fața nevăzută a televiziunii”, "Efectele televiziunii asupra minții umane” și "Pornografia, maladia secolului XXI”.

În legătură directă cu oameni de mare calibru ai spiritualității românești, unul din primii conducători ai ASCOR-ului din România (face parte din prima generație, de după revoluție), Virgiliu Gheorghiu aduce soluții creștine profunde la provocările lumii în care trăim. Oamenii îl ascultă cu pasiune pentru că simt că au nevoie de cuvântul lui, transmite sursa citată.

Se știe că fiecare generație se confruntă cu provocări proprii. Care sunt provocările noii generații? Cum pot fi ele depășite? De ce foarte mulți tineri sunt depresivi? Cum influențează tehnologia dezvoltarea psihică a copilului și a adoloscentului? Sunt numai câteva întrebări pe care mulți părinți și le pun și la care vor încerca să dea răspuns cei trei invitați, ne informează și Școala Brâncovenească. Intrarea este liberă.

Virgiliu Gheorghe este biofizician și doctor în bioetică, vicepreședintele Institutului de Cercetări Psihosociale și Bioetică București, coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă și autor al mai multor volume.

La sugestia citititorilor ActiveNews, în urma unui articol despre pericolele de pe YouTube pentru copii vă oferim în format video și o conferință de acum mai mult timp pe tema „Dezvoltarea și funcționarea creierului copiilor și tinerilor in lumea de azi”: