ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nuntă cu alai a blocat, sâmbătă, străzi și trotuare în localitatea Buzescu din județul Teleorman. Organizatorii evenimentului au scos mobilier, covoare roșii și ornamente pe trotuare, iar circulația autovehiculelor a devenit imposibilă, în condițiile în care un alai format din autovehicule și pietoni a blocat străzile, organizatorii prezentând publicului de la rochia de mireasă, până la băuturile și mâncarea ce urmau a fi servite la petrecere, transmite RomâniaTV.
 

Poliția a deschis dosar penal, dar nu a constatat fapte care să fi tulburat ordinea și liniștea publică. Ulterior, IPJ Teleorman a revenit, precizând că ”în continuare se fac cercetări și verificări cu privire la alte aspecte ce ar putea face obiectul unor sancțiuni contravenționale/ dosare penale”.

Coloana de nuntași care s-a îndreptat către casa miresei, deplasându-se cu viteză foarte redusă, a fost deschisă de un bolid Rolls Royce decapotabil, pe care a fost pus un manechin din plastic ce purta rochia miresei, iar trena, care depășea lungimea autoturismului, era ținută de tineri care mergeau în spatele acestuia.

Masa de machiaj  folosită pentru mireasă, scaunul pe care aceasta a fost așezată, a fost cărat de trei persoane care se deplasau pe jos, în urma acestora rulând, cu viteză foarte mică, alte autovehicule de lux, marca Rolls Royce, urmate de un alai care transporta, cu autovehiculul sau pe jos, mâncare: un aut vehicul de teren Mercedes tracta o remorcă pe care erau așezate coșuri cu fructe și alte alimente, iar în urma acestuia se deplasau pe jos bărbați care împingeau cărucioare de mari dimensiuni, folosite în magazinele de bricolaj, pe care erau așezate animale sacrificate: porci, viței, dar și cocoși și viței agățați pe scânduri purtate pe umeri de tineri.

În alai a fost intercalată inclusiv o roabă în care erau transportați saci cu cărbuni pentru grătar, dar și un vițel viu, care purta o fundă roșie de mari dimensiuni.

Nu doar carosabilul, ci și trotuarele au fost blocate, organizatorii nunți scoțând mobilier, covoare roții și alte decorațiuni pe spațiul public.

Toată desfășurarea a avut în fundal muzică live, cu mulți decibeli și dedicații.