ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pianista Ioana Maria Lupascu, un om drag, de o delicatețe sufletească irepetabilă, pe care am avut onoarea și bucuria să o cunosc, in urma cu cîțiva ani, s-a stins, de foarte curînd, lăsînd, în urmă, singură pe lume, o fetița de 13 ani, luată, acum, sub tutelă, de o minunată și generoasă doamnă, actrița Daniela Nane.
 
Cred că nu doar ea trebuie să ajute, atunci cînd cei singuri, triști și orfani au nevoie de bunătatea noastră. Sper să nu întoarceți privirile în altă parte, ci să profitați de ocazie de a vă dovedi, cu multa discreție, omenia, nu în fața lumii, ci in fața Celui de Sus, singurul care ne numără sau ne șterge păcatele vieții.
 
Așa să ne ajute Dumnezeu!
 
Mai jos, apelul umanitar, pentru toate sufletele bune, care n-au cum rămîne reci, în fața nedreptății morții:
 
„Situația pe care o lasă în urmă Ioana Maria Lupașcu se prezintă astfel, ca să întelegeti ce tragedie se petrece sub ochii noștri: Fatima Maria, fetița ei de 13 ani si 9 luni a rămas singură pe lume. Singură, singură. Pentru că nu există alte rude în viață.
 
Părinții Ioanei au murit de foarte multa vreme. Ambii. Fratele la fel.
 
Tatăl Fatimei există, dar este departe, atata de departe încât nu știe nimeni de el. Si, nici el nu vrea să știe ce a lăsat în urmă.
 
Dar, cum Dumnezeu în mod tainic aranjează lucrurile, a făcut ca Daniela Nane, prietena bună a Ioanei și o actriță extraordinar de talentată, să accepte înca de când trăia Ioana rugămintea de a deveni tutorele legal al Fatimei.
 
Vă rog ca din puținul dvs, în taină, să trimiteți din când în când niște bani în contul de mai jos. Mare milostenie faceți pentru că fetei nu îi va fi ușor în viață. E născută de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. Ca mine, m-a rupt.
 
RO81RNCB0072127394440001
Asociația Școala de Artă Actharsis
(Scrieti in descriere "pentru Fatima")
 
Pentru ca să vedeți (să vă amintiți cei care ați mai văzut când am mai postat-o cine e Fatima), urmăriți filmul de mai jos. Un copil studios, inteligent, cu multă (rarisim în vremurile acestea) cultură generală.

Dumnezeu sa o ierte pe Ioana Maria și să îi dea răspuns bun la Judecată!” (Cristina Leordeanu)
 
Nota Redacției: Daniela Nane ne informează: Prieteni, Bunul Dumnezeu a rânduit ca Ioana să fie înmormântată la Bellu ortodox, în perimetrul artiștilor, așa cum merită. Trupul ei se află în capela bisericii Boteanu-Ienei, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă dimineață, în jurul orelor 9-10, după săvârșirea Sfintei Liturghii de la ora 8, în biserică, după care se pleacă la cimitir. Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!
 
Dumnezeu s-o odihnească în pace!
 
VIDEO cu Fatima Maria Lupașcu:

VIDEO cu Ioana Maria Lupașcu