ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderii coaliției de guvernare au stabilit candidaturi comune la Sectoarele 1, 2 și 5, precum și în municipiile Brașov, Bacău și, de asemenea, la nivelul Consiliului Județean Timiș și la Primăria Timișoara, au precizat pentru AGERPRES surse politice.

Potrivit surselor, în urma ședinței coaliției, care a durat mai bine de două ore și jumătate, s-au stabilit candidaturi comune la municipiile Brașov (PNL) și Bacău (PSD); candidaturi comune în Timiș: CJ la PSD și Timișoara la PNL; candidaturi comune la sectoarele 1 (PNL) și 2 și 5 (PSD).

Totodată, potrivit acelorași surse, a rămas să fie analizată posibilitatea unor candidaturi comune la nivelul consiliilor județene Satu Mare și Mureș și al Primăriilor Satu Mare și Târgu Mureș.

De asemenea, liderii coaliției au mai stabilit că primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare să fie ocupat de Mihai Tudose.