ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Papa Francisc a promovat din nou vaccinurile COVID, reeditând condamnarea celor care au refuzat să se vaccineze, potrivit Life Site.

Papa Francisc a emis o nouă condamnare la adresa celor care critică vaccinurile COVID-19, spunând că opoziția față de aceste seruri îl "întristează", deoarece "a fi împotriva antidotului este un act de negare aproape sinucigaș".

Vorbind în cadrul memoriilor sale recent lansate, într-o serie de interviuri realizate de jurnalistul Fabio Marchese Ragona, Papa Francisc a evidențiat gândurile și răspunsurile sale față de epoca COVID-19, inclusiv vaccinrule anticovid.

Suveranul pontif i-a mustrat pe cei care nu au primit vaccinul sau care și-au exprimat public opoziția față de acesta, spunând astfel:

Decizia de a te vaccina sau nu este întotdeauna o alegere etică, dar știu că multe persoane au semnat mișcări care se opun administrării medicamentelor. Acest lucru m-a întristat, deoarece, din punctul meu de vedere, a fi împotriva antidotului este un act aproape sinucigaș de negare.

Francisc a făcut, de asemenea, o condamnare abia voalată a cardinalului Raymond Burke, care și-a exprimat opoziția fermă față de vaccinuri și care a fost, de asemenea, spitalizat cu COVID-19 și cu probleme grave de sănătate. 

"Au existat chiar și câțiva anti-vaxxeri printre episcopi: unii au fost la un pas de moarte", a declarat Francisc.

Referindu-se la izolările COVID ca la un "scenariu sumbru", Francis a declarat că "acest scenariu sumbru a început să se schimbe odată cu sosirea primelor vaccinuri", fără a menționa multitudinea de efecte secundare legate de lansarea vaccinurilor experimentale.