ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A început finala US OPEN dintre sârbul nevaccinat Novak Djokovic și rusul Daniil Medvedev. Vă vom ține la curent cu rezultatele meciului de vis catalogat drept „Neprețuit” - ”Priceless” - de comentatorii internaționali care se amuză cum Planeta Tenis se închină la „băieții răi” ai lumii.

DEZNODĂMÂNTUL AICI: NEVACCINATUL IA TOT!

Jurnalistul Grigore Culian de la New York Magazin, recent intervievat și de Aurelian.ro, scrie cu năduf înainte de meciul de tenis epocal:

„Mizerabilii organizatori de la US Open l-au programat pe Novak Djokovic sa joace semifinala la ora 3 dupa amiaza, cand temperatura pe teren era 38 de grade Celsius! Aceeasi mizerie la partida dintre rusii Medvedev si Rublev, meciul fiind programat la ora 1 P.M., cand caldura sufocanta l-a determinat pe Medvedev sa ceara un inhalator de oxigen in timpul meciului, spunandu-i arbitrului ca "un sportiv va muri candva aici si voi va veti uita la el!". I-au pedepsit pentru ca sunt rusi si nu au afisat tara pe care o reprezinta, ca si cum sportivii din Rusia ar fi soldati in armata lui Putin! Toate astea in timp ce americanii jucau seara pe racoare! Cata lipsa de fair play! Dumnezeu nu doarme si a dat o ploaie inaintea meciului lui Djokovic, acoperisul de la "Arthur Ashe Stadium" a fost inchis, aerul conditionat a mers si s-a putut juca tenis! Forta Nole! Ia-le trofeul si banii acestor indivizi lipsiti de caracter, care ti-au furat un trofeu in 2020 si nu te-au lasat sa joci anul trecut! Ramane ca Sabalenka din Belarus sa le ia trofeul si banii la fete! Sa le puna cireasa pe tort, bomboana pe coliva si batista pe tambal!”