ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, crede că Simona Halep s-a dopat cu bună știință, una dintre dovezi fiind mușchii dezvoltați de sportivă în ultima perioadă, potrivit RomâniaTV.

„Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba”, a spus Popmpiliu Popescu pentru GSP.
 
*

„Ea a greșit că nu a recunoscut, așa ar fi avut parte de o pedeapsă mai mică. E o pierdere de vreme să contești laboratoarele. Uite, asta e o eroare pe care nu a comis-o Mutu! Bagabontul de Mutu a fost prins dopat de două ori, a recunoscut de fiecare dată, nu s-a apucat să se ia la trântă cu laboratoarele. A fost suspendat, dar el nu a primit pedepse mari și a revenit de fiecare dată. Asta arată caracterul lui Mutu! El nu a trișat niciodată în sport, el a luat pentru plăcerile lui acele substanțe din cauza cărora a fost sancționat”, a mai spus Pompilu Popescu.

*

„Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată. Toți sportivii răspund pentru ceea ce folosesc. Aceste suplimente alimentare nu au regimul pe care îl au medicamentele. Într-un medicament, rețeta e calculată la nivelul nano. În suplimente, rețeta e respectată cu aproximație. Există suplimente pe care producătorii le contaminează în mod intenționat ca să aibă un efect”, a precizat fostul medic al echipei naționale.