ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a ținut recent prima pagină a ziarelor când a declarat: "Moneda noastră se prăbușește și în curând nu va mai fi standardul mondial, ceea ce va fi cea mai mare înfrângere sinceră a noastră din ultimii 200 de ani", spunea Trump.

Democrații și figurile din mass-media au râs de el.

Dar avea dreptate!

La un summit recent din Africa de Sud, grupul de națiuni BRICS, condus de China și Rusia, a declarat că va continua să caute modalități de a ocoli dolarul.

Și dacă vor reuși, acest lucru ar putea fi ultimul cui în sicriul de rezervă globală a dolarului, forțând astfel America să intre într-un colaps economic la fel sau mai rău decât Marea Depresiune.

Cu persoane fără adăpost, șomaj, faliment, sărăcie și hiperinflație, americanii vor fi prinși cu garda jos în timp ce finanțele lor personale și visele lor se vor nărui.
 
Într-un interviu recent cu Larry Kudlow, fostul președinte Donald Trump a afirmat că dolarul își pierde dominația ca monedă de rezervă internațională, în timp ce SUA ajung să semene cu o țară din lumea a treia.
 
El a avertizat că prăbușirea dolarului ar fi mai catastrofală decât pierderea oricărui război.
 
Iar un expert - fostul economist al Casei Albe, Joseph Sullivan, a declarat chiar că o monedă unică BRICS ar putea eroda dominația dolarului.
 
"Dacă BRICS ar folosi doar moneda unică pentru comerțul internațional, ar elimina un impediment care acum le zădărnicește eforturile de a scăpa de hegemonia dolarului."