ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În noaptea de 11 aprilie, ocupanții ruși au efectuat un atac masiv cu drone și rachete asupra teritoriului Ucrainei, ținta inamicului rus a fost și regiunea Cernăuți, informează 24tv.ua, citat de BucPress.

Forțele armate ruse au lansat 40 de drone în cursul nopții, forțele ucrainene de apărare antiaeriană reușind să doboare 37 de drone "Shahed”, potrivit sursei citate.

Administrația militară a regiunii Cernăuți a raportat în dimineața zilei de 11 aprilie că în timpul alarmei aeriene în spațiul aerian al regiunii au fost doborâte rachete și drone "Shahed”. Conform informațiilor preliminare, nu au fost înregistrate victime, a comunicat pe canalul Telegram șeful administrației regionale, Ruslan Zaparaniuk.

”Este interzisă publicarea de fotografii și materiale video ale activității forțelor de apărare antiaeriană”, a subliniat Zaparaniuk. De asemenea, a mulțumit forțelor de apărare antiaeriană pentru doborârea atacului inamicului rus.