ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Schimb de generații: Carlos Alcaraz câștigă la Wimbledon în fața septuplului campion Novak Djokovic
 
Carlos Alcaraz și Novak Djokovic se înfruntă astăzi în finala masculină de la Wimbledon, iar învingătorul va primi un premiu uriaș.
 
Alcaraz va încerca să câștige primul său titlu în fața sârbului. Spaniolul intră în această confruntare după ce a obținut o victorie uluitoare cu 6-3 6-3 6-3 6-3 în semifinala cu Daniil Medvedev. 
 
Carlos Alcaraz – Novak Djokovic esre o finală ca o ștafetă între schimburi de generații. Spaniolul 20 de ani e liderul noului val, sârbul este cel mai titrat jucător al epocii celor trei mușchetari, Federer/Nadal/Djokovic, scrie Fanatik.
 
Evident, după cum se știe, Novak este singurul No Vax. În privința vaccinului Covid, expertul medical Carlis afirma  in urma cu 3 ani, pe când avea numai 17 ani: "Chiar dacă nu vrem (să facem (vaccinul), trebuie să o facem cu toții și eu la fel. Este cea mai bună soluție pentru a pune capăt virusului și a trăi o viață normală cât mai curând posibil." Sperăm să nu aibă și el soarta Simonei Halep...
 
Djokovic, starul tenisului, a ajuns la a cincea finală consecutivă după ce l-a învins pe Jannik Sinner cu 6-3, 6-4, 7-6.
 
 
O transmisie comentată prin TEXT  a fost oferită de Fanatik. Secvențe video puteți găsi pe Twitter la cuvântul-cheie Wimbledon.