ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția ne avertizează că loviturile hoțești se dau de sărbători. Nu altfel stă situația și în cazul politicienilor, care trec pe nevăzute legi, biruri sau ordonanțe de urgență când lumea e preocupată de cele sfinte sau de sarmale, după caz. La fel în cazul loviturilor militare, ne arată istoria, sau, în cazul nostru, ale celor venite din zone mai umbrite, ale corupției, homosexualității și securismului, din câte se pare.

Astfel, site-ul de știri al cunoscutului ziarist Ion Spânu - TopSecretCraiova - și cel al la fel de cunoscutului regizor și preot Ciprian Mega - 21deRubini, dedicat filmului cu același nume, au dispărut, brusc și fără nici o explicație, de pe net.

Contactat de ActiveNews, jurnalistul Ion Spânu și-a arătat supărarea afirmând că nu a primit nici o notificare de la compania de hosting care găzduiește site-ul, ba mai mult, în ciuda apelurilor repetate făcute, nu i-a răspuns nimeni la ele.

Întâmplător, site-ul lui Ion Spânu trata în ultima perioadă aceleași subiecte grele expuse și de filmul 21 de Rubini: corupție, homosexualitate, securism, impostură și probleme de plagiat de la vârful BOR.

În plus, Ion Spânu a prezentat recent și istoria neromanțată a iubirii premierului Marcel Ciolacu, în vârstă de 56 de ani, acum divorțat, față de o jună cu mai multe celebrități la activ, fosta Miss Buzău Sorina Docuz, în vârstă de 31 de ani.

Recent, într-o emisiune Digi 24, Marcel Ciolacu l-a amenințat pe George Simion cu dezvăluiri despre familia acestuia dacă i se mai atacă lui familia, stârnind mirarea liderului AUR și determinându-l pe Ion Cristoiu să afirme că premierul PSD a luat-o razna.

Dacă persoanele vizate din BOR sau PSD au solicitat ajutorul generalului ROG pentru a interzice site-uri, Ion Spânu promite că „o să șteargă pe jos cu ele”.