ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La cîteva ore după ce secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a anunțat că Gabriela Firea va fi pe loc eligibil pentru Parlamentul European, politiciana a postat pe Facebook un mesaj care pare să contrazică scenariul.

”Nu-i voi abandona vreodată pe bucureșteni. Pentru ei am luptat și am lucrat din 2016, ca primar general, din 2020 ca senator președintele al organizației PSD București. Atât eu, cât și colegii mei, vă suntem recunoscători pentru susținerea constantă.

Pentru cetățenii acestui oraș mă voi bate în continuare, în fruntea organizației social-democrate din Capitală și acolo unde echipa politică la nivel național va considera că pot pune la dispoziție puterea mea de muncă și experiența acumulată în domeniul administrativ.

Decizia Coaliției de guvernare este una clară și nu mai avem timp să o disecăm. Trebuie să recuperăm timpul pierdut pentru că avem un scop comun: salvarea Capitalei(…)

Le urez succes candidaților noștri la Primăria Generală, primăriile de sector, CGMB și consiliile locale și îi asigur de tot suportul meu” a scris Firea.

După cum se vede, nu doar că lipsește orice referire la prezumtiva ei viitoare carieră la Strasbourg și Bruxelles, dar primim asigurări că nu va abadona niciodată bucureștenii și că se va bate pe mai departe din fruntea PSD București.