ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Surse apropiate din ședința Coaliției spun că medicul Cătălin Cîrstoiu va fi retras din cursa pentru Primăria Capitalei. El nu va mai fi candidatul susținut de PSD-PNL. Sursele spun că va exista totuși un candidat comun pentru această funcție. Acest lucru se discută chiar în aceste momente, de către liderii PSD-PNL, aflați în ședință de mai bine de 2 ore, transmite Realitatea.

În urma ședinței coaliției care a avut loc astăzi, surse apropiate din cadrul acesteia au dezvăluit că medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul coaliției pentru funcția de primar al Capitalei.

Surse din PNL au asigurat că va fi în continuare un candidat comun pentru Primăria Capitalei, iar numele acestuia urmează să fie decis.

Liderii PNL și PSD s-au reunit, luni, în ședință pentru a discuta despre retragerea sprijinului politic pe care i l-au acordat medicului Cătălin Cîrstoiu, despre care au apărut mai multe informații controversate în spațiul public.

Potrivit unor surse, medicul Cîrstoiu este retras chiar în ziua în care trebuia depunsă lista de semnături la Biroul Electoral.