ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul din interiorul RINGIER continuă, iar directorul editorial al trustului, Cătălin Tolontan, a fost concediat, informează Știripesurse.

Anunțul a fost făcut de analistul politic și jurnalistul Cozmin Gușă, cel care arată că, din informațiile sale, Tolontan primește și o despăgubire de 300.000 de euro.

Conform PaginadeMedia, pe lângă Cătălin Tolontan au fost concediate și jurnalistele Iulia Roșu, redactor-șef adjunct Libertatea și Camelia Stan, tot redactor-șef adjunct.

”Conducerea Ringier România anunță că ziarul Libertatea, cu o istorie de peste 30 de ani, își va extinde în continuare oferta digitală, executând în același timp măsuri interne de reducere a costurilor pentru a asigura un viitor sustenabil pentru companie, după ce a constatat o scădere a vânzărilor de print ale Libertatea cu 64% din 2018. Cătălin Tolontan își încheie colaborarea cu această companie”, scrie paginademedia.ro.

Decizia vine după ce Cătălin Tolontan a fost îndepărtat inițial de la Gazeta Sporturilor, în urmă cu o lună.