ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu în magistratura din Sălaj. O judecătoare din Șimleu Silvaniei a murit la doar 34 de ani

Judecătoarea Andreea Păcurar de la Judecătoria Șimleu Silvaniei a trecut la cele veșnice la vârsta de doar 34 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, anunță ziarul Sălajul Liber.

Andreea Păcurar a fost judecător la Judecătoria Șimleu Silvaniei, iar înainte a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.

Colegii săi din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă regretul profund pentru vestea tragică.
 
„Cu durere in suflet va anuntam trecerea in nefiinta a soției, mama si fiica, Andreea Pacurar. Priveghiul va avea loc luni 25.03.2024 la orele 18:00 la Sfanta Biserica Cuvioasa Paraschiva Horea iar inmormantarea va avea loc marti 26.03.2024 ora 13:00 in acelasi loc”, a anunțat soțul judecătoarei.
 
Andreea lasă în urmă un băiețel.