ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în lumea sportului românesc. Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a murit, duminică, la 68 de ani, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal, potrivit Realitatea.

Liviu Galan a făcut parte din categoria celor care nu au dorit să fie în atenția opiniei publice, aparițiile lui fiind rare în perioada în care a finanțat FC Național.

El suferea de diverse probleme de sănătate, dar din cauza faptului că nu-i plăcea să fie în atenția opiniei publice, au știut despre suferința lui doar cei apropiați.

Liviu Galan a ajuns să finanțeze echipa FC Național datorită relației de prietenie pe care o avea cu guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu.

A fost unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei naționale de fotbal a României, iar pasiunea sa pentru fotbal l-a determinat să deschidă Școala de Fotbal „Nucet”.

Anunțul despre moartea sa a fost făcut public de către Liga Profesionistă de Fotbal. Printr-un mesaj plin de tristețe, s-a comunicat dispariția fostului finanțator al echipei FC Național.

„Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a încetat din viață. Întreaga familie FC Național este alături de cei greu încercați prin această fulgerătoare dispariție. Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în anunțul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.