ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tuca Zbarcea & Asociatii rămâne cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500, ediția 2024, ocupând prima poziție (First -Tier) de practică. De asemenea, 3 parteneri au fost incluși în prestigiosul ”Hall of Fame”.

Top Tier/ Locul 1:

Drept societar și comercial, M&A

Drept bancar

Litigii și arbitraje

Dreptul muncii

Energie și resurse naturale

Dreptul concurenței

Proprietate intelectuală

PPP și achiziții publice

Drept imobiliar

Restructurare și insolvență

Tax

Telecom, media și tehnologie (TMT)

Leading Firm:
 
TMT- Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc

Drept penal al afacerilor

Peste 40 de avocați și consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax au fost cotați drept „Leading Individuals”, „Next Generation Partners” și „Rising Stars” sau au fost menționați în cuprinsul editorialului analiștilor Legal 500 ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, trei dintre avocații Parteneri din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, și anume Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

Detalii