ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Episcopia Maramureșului și Sătmarului a anunțat vestea morții părintelui Ionuț Duciuc, paroh al bisericii din localitatea Terebești, județul Satu Mare, transmite 3rmedia. Presa locală afirmă că tânărul, care urma să împlinească 27 de ani peste câteva zile, a murit grăbit la doar două luni după ce a fost descoperit cu cancer la pancreas. Pagina lui de Facebook arată că se căsătorise în 2020.

Vedeți și România moare, puțin câte puțin. Militar profesionist de 43 de ani, vaccinat, decedat subit. Iulian Ichim a făcut AVC și a plecat de la Rachete Operativ Tactice la Armata din Ceruri. Lasă în urmă patru copii minori

„Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc, parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, a trecut la Domnul, la vârsta de 26 de ani. În aceste momente cuprinse de tristețe, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Protopopiatul Ortodox Român Carei, transmit un mesaj de condoleanțe, compasiune și mângâiere, rugând pe Hristos – Domnul să dăruiască doamnei preotese, familiei și credincioșilor pe care a păstorit timp de aproximativ 2 ani, liniște sufletească, putere, tărie și nădejde. Vom reveni cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării, care va avea loc la Petrova. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească! Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, a transmis Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

Dumnezeu, care nu rămâne dator, să-l odihnească în pace!

Citiți și Arhitectul Gabriel Buhuș, de 34 de ani, atac de cord fatal, sportivul Petruț Geamănu, de 36 de ani, AVC și deces după o comă de 5 zile, Gheorghe Frătoaica, medic militar urgentist din linia I, răpus de cancer pulmonar dobândit în timpul pandemiei