VICE România a murit de Crăciun. LISTA postacilor LGBT-iști anti-români și anti-creștini

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicația de factură LGBT anti-românească și anti-creștină VICE (Viciu) România, sora vitregă a Recorder-ului de baștină, a murit azi după ce s-a dovedit că firma mamă a haltei deontologiei de Dâmbovița încasa milioane din Arabia Saudită ca să nu mai scrie de rău de arabi și musulmani.

Sultanul Mohammed bin Salman, sponsorul saudit al Viciului, a fost acuzat între altele că a aprobat asasinarea disidentului și jurnalistului saudit Jamal Khashoggi. Pactul cu criminalul arab musulman nu i-a împiedicat pe deontologii Viciului să încaseze și 250 de milioane de dolari de la George Soros și alți investitori afiliați miliardarului evreu maghiar american. Intrarea în faliment se anunțase încă din mai. Închiderea filialei din România se petrece în același timp cu cea din Grecia, ca un cadou binevenit de Crăciun pentru cele două țări ortodoxe.

„VICE România a fost primul loc unde am putut să vorbesc despre sexualitate alternativă.”, spune o colaboratoare. „A făcut educație sexuală, educație în privința drogurilor și a tratat teme LGBTQ când nimeni din învățământ sau din media nu făcea asta. De la o revistă foarte incorectă politic până la un punct, s-a transformat într-un bastion al toleranței și feminismului. VICE încă este toate astea, doar că nu mai dă Soros bani și atunci se închide.”, recunoaște o altă colaboratoare.

„VICE România a dus Educația sexuală acolo unde autoritățile române nu au reușit să ajungă. A vorbit deschis cu tinerii și a transformat subiecte tabu în normalitate.”, mai afirmă o alta.

„În perioada Referendumului pentru Familie, când multe publicații quality au ales să stea cu fundul în două luntri, redacția VICE a avut curajul de a spune clar, fără ocolișuri, că demersul Coaliției pentru Familie era motivat de homofobie, nu de vreo grijă autentică pentru familiile din România.”, scrie Iulia Roșu, fostă sub-red-șefă.

„Pe VICE am scris acum aproape doi ani despre experiențele mele cu infecțiile cu transmitere sexuală ca bărbat gay (și primesc mesaje de la tipi gay care au trecut prin aceleași experiențe și astăzi), despre una dintre cele mai cringe și misogine cărți pe care am citit-o anul ăsta, Harta Femeii și despre cum a fost la festivalul de filme porno etice, queer și feministe de la Viena. VICE a avut curajul să vorbească liber, sincer și nuanțat despre teme precum comunitatea LGBTQ, feminismul sau drogurile, aducând laolaltă experiențele locale și cele din diverse alte colțuri ale lumii.”, se confezează colaboratorul/oarea Luca Istodor.

Din 2010 până azi, filiala Viciului din România a fost clădită numai pe otravă împotriva românilor și creștinilor. Într-un ultim articol de pe site-ul publicației falimentare, angajații acum de pripas nu găsesc prilejul ca măcar acum să-și ceară scuze după ce au mai și fost plătiți de un șpăgar criminal musulman și de un speculant miliardar ungur evreu american ca să înjure românii și creștinii, în schimb își prezintă lista de mândri pionieri care au alcătuit echipa de postaci LGBT-iști.

O preluăm și noi, aici:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Radu Comsuta 29.12.2023 23:15
    • Așa da.Un dușman bun e unul mort. I-aș mânca coliva dar și aia mi-e teamă să nu fie otrăvită.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
  • Rusi 30.12.2023 16:23
    • Comunitatea LGBTQ trebuie interzisa, este o organizatie terorista.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
  • Teo Cezar 30.12.2023 21:15
    • Oarba după ei toți de nemernici cu toți nenorociții pe invers
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
  • Sabin G 31.12.2023 02:53
    • Habar n-aveam ca exista asa ceva
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
  • lsyandex 31.12.2023 10:31
    • Din fericire mizeria asta nu a avut niciodată o audiență prea mare la noi, oricât s-au scremut.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.