ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suporterii echipei naţionale, grupaţi în proiectul "Uniţi sub tricolor" trag un semnal de alarmă asupra modului în care Federaţia Română de Fotbal a înţeles să organizeze meciurile de fotbal ale naţionalei.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Aceştia îl acuză pe preşedintele Burleanu că tratează suporterii după bunul plac, nu în conformitate cu legile ţării.

„Noi, suporterii echipei naţionale, organizaţi în cadrul proiectului “Uniţi sub tricolor” dorim să atragem atenţia asupra abuzurilor grave care au marcat primele două meciuri oficiale ale României, pe teren propriu. Intervenţiile violente ale agenţilor de pază dar şi încercarea Federaţiei Române de Fotbal de a impune o cenzură totală în tribunele Arenei Naţionale sunt de natură să demonstreze că lecţiile trecutului nu au fost invăţate iar atitudinea dispreţuitoare faţă de suporteri se află, în continuare, la ordinea zilei, exact ca în perioada lui Mircea Sandu. Atâta vreme cât legea bunului plac şi deciziile discreţionare ale organizatorilor vor fi puse mai presus de Constiţutia şi Legile României, la meciurile echipei naţionale nu vom avea nici linişte, nici pace. Stop Abuzurilor!

http://youtu.be/0pTJ-PndF2Q