ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 20-27 august 2014 va avea loc a doua ediţiei a taberei de supravieţuire, "Mihai Viteazul", la Cheile Râșnoavei, se arată într-un comunicat al Alianţei pentru Demnitate Naţională, primit la redacţie.

"Pentru că tabăra de anul trecut, în care tinerii au învăţat câteva elemente indispensabile pentru supraviețuirea în natură, a fost un succes, anul acesta mergem mai departe şi facem o tabăra mai complexă, bazată exclusiv pe alpinism şi orientare", se arată în comunicat.

Tabăra este pentru băieţi, de la 14 la 19 ani, fiind disponibile 15 locuri în corturi, cu o singură masă principală la cabană; dimineața și seara se ia masa de campanie.

Tabăra va fi coordonată de Maior(r) Daniel Oprescu.

Organizatorii mai anunţă că există posibilitatea "adopţiei" unui copil care doreşte să meargă, dar nu are posibilităţi financiare, astfel că se pot face donaţii pe siteul http://adn-romania.org/donatii/. Costul de persoană este de 670 de lei.

Cei care se înscriu vor trebui sa aducă un certificat de la medicul de familie prin care sa demonstreze că este sănătos şi apt pentru efort.