ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pro TV este acuzat că nu a difuzat un moment de la emisiunea Românii au talent în care 9 micuţe balerine ar fi primit votul celor patru juraţi ai show-ului de a merge mai departe.

Informaţia apare pe conturile de Facebook ale mai multor părinţi care au postat şi fotografii realizate în locul unde a avut loc preselecţia.

"Aceste minunate prăjituri la preselecții au luat 4 de Da și steluța norocoasă și totuși momentul lor nu a fost difuzat în cadrul emisiunii Românii au talent. Ați dezamăgit 9 fetițe balerine care au crezut în talentul lor", a scris Felicia Gogan pe pagina sa de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Zeificarea unui criminal! Pro TV este în centrul unui nou scandal: Am asistat cu toții la mistificarea grosolană a unei povești!

Un alt părinte este revoltat de modul în care a procedat postul de televiziune. Acesta spune că îi este foarte greu să îi explice fetiţei o minciună spusă de nişte adulţi.

"Rușine PRO TV... cicā ajutați copiii.. Cum??? Aceste minunate fetițe și balerine, au venit cu gândul sā le arate si altor copiii magia baletului, si voi ce ați făcut??? Le-ați dat 4 de Da, steluța magică și sloganul "Ne vedem în etapa următoare" ... iar ele chiar au crezut că vor fi model pentru alți copii si că mai sunt copii în țara asta care au fācut din muncă o joacă. Era mult mai simplu un refuz decât o minciună, doar ele merg la concursuri și įnțeleg mult mai bine o ratare decât o minciună", a scris şi Viorel Guroiu.

Dacă momentul acestor fetiţe cu adevărat talentate nu a avut loc în emisiune, fiind tăiat la montaj, pasiunea pentru desen a unui criminal condamnat la 16 de închisoare a smuls lacrimi de emoţie aşa-zişilor juraţi. A fost nevoie de intervenţia CNA pentru ca Pro TV să-şi ceară scuze pentru promovarea criminalului.

2
1
Sursa foto: Facebook