ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) ar putea să crească din nou, pentru că ar putea să apară o aşa-zisă taxă de corectitudine, conform unui proiect de lege aflat în dezbatere în Camera Deputaţilor.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Atelierele auto vor să le impună şoferilor această taxă de corectitudine pentru serviciile pe care le oferă, care astfel se vor scumpi şi se vor regăsi într-o poliţă RCA mai scumpă.

Ca şi cum şoferii ar trebui să le plătească service-urilor o taxă de corectitudine, pentru ca acestea să fie corecte cu ei! Altfel, nu evaluează corect şi sigur cu această taxă o vor face.

Ințiativa legislativă aparţine transportatorilor și asociațiilor de service-uri auto, ce doresc să se înfiinţeze un corp al experților și evaluatorilor tehnici, ce ar trebui să fie singura organizație autorizată în ţara noastră să constate și evalueze pagubele din accidentele rutiere.