ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia Zilei Internaționale a Organizației Națiunilor Unite, Asociația Tineretului ONU Iași lansează, în data de 24 octombrie 2014, proiectul "Ziua ONU", pentru a marca 69 de ani de înființarea Organizației Națiunilor Unite (ONU) și pentru a crește gradul de informare al publicului ieșean cu privire la impactul acestei organizații în contexul mondial actual.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

De la ora 13:00, membrii organizației non-guvernamentale, îmbrăcați în ținute office, vor da startul Zilei ONU printr-un marș desfășurat pe patru rute diferite, ce se vor intersecta în Piața Unirii din Iași, cu scopul de a informa cu privire la obiectivele asociației și programul evenimentului.

Evenimentul va culmina cu conferința "ONU și provocările anului 2014", în cadrul căreia participanții, alături de mai multe cadre universitare, vor putea dezbate subiecte la ordinea zilei care a marcat omenirea la nivel mondial. Printre acestea se numără Ebola, amenințare a păcii și securității internaționale, World Food Day și alte evenimente de importanță majoră, în viziunea ONU.