ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa alb-roșilor a pierdut pentru a 11-a oară consecutiv în ultimele meciuri directe cu formația stelistă, campioana României impunându-se în fața dinamoviștilor cu 3-1 și păstrându-și șansele în lupta pentru titlul din Liga I. Mai multe informații despre meci sunt disponibile aici.

REACȚII DIN PARTEA CELOR DE LA DINAMO

Flavius Stoican (antrenor): „Păcat că am luat acele goluri stupide în două minute. Am încercat să revenim, dar n-am reușit. Clar nu suntem fericiți. Asta e, mergem mai departe. După o primă repriză aproape perfectă urma ca cei de pe bancă să aducă un plus. Dar au urmat acele momente care ne-au pus plumb în ghete. Steaua e o echipă bună, o echipă care speculează momentele mai puțin bune ale adversarului. Nu m-am gândit că am putea pierde meciul la masa verde. A fost un spectacol frumos în tribune. Păcat că n-am reușit să le facem o bucurie fanilor. Nu știu cînd se va realiza o împăcare între mine și suporteri, dar noi trebuie să ne revenim și să câștigăm puncte. Fiecare cred că a dat totul pe teren. Important acum e să câștigăm următorul meci“.

Marius Alexe (mijlocaș): „A fost o primă repriză echilibrată, dar în câteva minute am pierdut acest meci. Ne-am gândit mai mult la acest derby, ne doream foarte mult să-l câștigăm. Trecem printr-un moment greu, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Am avut un sezon slab, mă așteptam la mai mult. Este un sezon foarte rău. E dureros pentru toată lumea, suntem foarte triști, vina este a nostră. S-a vorbit foarte mult în acest retur. O să spun mai multe la sfârșit. Au fost discuții care m-au afectat. Sunt supărat pe ceea ce se întâmplă la noi la echipă“.

Ionuț Nedelcearu (fundaș): „Să iei două goluri în două minute... E greu. Fanii noștri au fost mereu la înălțime. De ai lor nu știu dacă au fost, nu i-am auzit“.

REACȚII DE LA FC STEAUA BUCUREȘTI

Costel Gâlcă (antrenor): „Erau importante aceste trei puncte pe care le-am câștigat. Chiar aș vrea să felicit galeria dinamovistă, care a făcut o atmosferă foarte frumoasă, dar cred că fără acele petarde era mai bine. A fost greu să-l conving pe Arlauskis să revină pe teren, după ce au fost aruncate obiecte pe teren în zona lui. Mă bucur că am câștigat și în continuare ne gândim la titlu. Acum trebuie să ne gândim la meciul următor, cu Chiajna și să vedem ce se întâmplă“.

Nicolae Stanciu (mijlocaș): „Ne bucur enorm că am reușit să câștigăm din nou în fața lor. Era esențial pentru noi să obținem victoria ca să rămânem în cursa pentru titlu. Trec printr-o perioadă bună, îmi pare rău pentru faptul că nu am putut să evoluez contra celor de la Târgu Mureș, dar nu cred că eu am decis meciul. Echipa a jucat bine, am făcut un joc bun și a fost un bonus faptul că am marcat. (...) Nu mi se pare normal ca pe stadion să se întâmple astfel de evenimente. Și eu, când băteam cornere, eram scuipat și se aruncau obiecte în mine. Am intrat mai motivați la reluare și ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Nu a fost o presiune, majoritatea jucătorilor de aici au experiență și sunt jucători de echipa națională. Noi eram conștienți că dacă am fi făgut egal sau am fi pierdut, șansele la titlu ar fi fost compromise! (...) Sunt optimist, dar acum depindem și de rezultatele celor de la Târgu Mureș. Trebuie să intrăm la fel de concentrați în ultimele patru meciuri. Ne așteptam ca la un derby să avem și noi galeria, dar ați văzut că toate biletele avute de Steaua s-au vândut. Așteptăm galeria să se întoarcă alături de noi“.

Andrei Prepeliță (mijlocaș): „Ne doream să câştigăm pentru că aveam o situaţie dificilă în clasament şi trebuia să ţinem pasul cu ASA. Este plăcut să câştigi, mai ales că de patru ani nu am pierdut. Nu cunosc gustul înfrângerii cu ei. Întreruperea de la începutul celei de-a doua reprize ne-a dat puţin peste cap. Noi nu am vrut să se întrerupă şi am reînceput mai greu. Dinamo a pus presiune pe noi, au avut 10 minute bune, dar ne-am încălzit şi am dominat. ASA are două puncte avans şi normal că este favorită. Noi vom lupta pînă la capăt. Am pierdut primul loc, dar vrem să îl recuperăm şi sîntem şi mai motivaţi. Este neplăcut să conduci clasamentul o perioadă lungă şi să pierzi pe final“.