ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews își propune ca la rubrica noastră Trăiește Românește să recomande mici întreprinzători români pasionați de ceea ce fac. Dacă faceți parte din această  categorie specială nu ezitați să ne scrieți. Vă vom prezenta produsele și activitatea total gratuit. Azi: colaboratorul benevol al ActiveNews, la rubrica de Opinii, Dan, ucenic al vrednicului de pomenire Părintele nostru Justin Pârvu, cu soția sa, Cornelia, și Alexandru Mazilu - Duțu, cumnatul, în acțiune pentru miere pură! O recomandăm din toată inima! Doamne ajută!

Prisaca Mariei 

Dan Radovici: „Îndeletnicirea cu mierea am început-o ca pe o mică afacere de familie. Echipa de plecare, care își păstrează configurația și acum, a fost formată din: Dan, Cornelia-soție și Duțu-cumnat (foto).Am debutat cu trei stupi, pentru nevoile noastre, pe care i-am amplasat inițial într-un sat din Giurgiu. După prima extragere de miere am fost foarte entuziasmați și ne-am spus că este un semn bun și că am pornit cu dreptul. Am început să ne documentăm despre creșterea albinelor și, în trei ani, am ajuns la 10 stupi.

În momentul de față locația stupilor se găsește în satul Bujoreni-Teleorman, într-o zonă foarte pitorească, având în vecinătate o pădure seculară de salcâm și stejar iar terenul nostru este mărginit de lacul din vecinătate.

În prezent numărul stupilor se apropie de o sută. Recoltăm cu succes și propolis, apilarnil, lăptișor de matcă, păstură și tot ce ne oferă albinuțele ca să le putem oferi și noi clienților la prețuri atractive.

Mierea, ceara, polenul, propolisul, veninul de albine sunt produse naturale cu un continut bogat de elemente biologice. Toate aceste produse naturale pot fi folosite pentru un stil de viata sanatos. Noi vi le oferim si va incurajam sa le incercati!

Ne puteți găsi pe pagina de Facebook Prisaca Mariei sau la telefoanele +40 723 596 730 și +40 728 048 101. Vă așteptăm! Mulțumim! Doamne ajută!”

Vedeți și La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional