ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin participă la tradiționala conferință televizată. Presa rusă anunţă că au fost trimise aproape 3 milioane de întrebări pentru preşedintele rus, cele mai multe dintre ele fiind din sfera social-economică, sfera serviciilor comunale, dar și situația din sud-estul Ucrainei.

[P] Putin - Biografia interzisă - comanda online

"Eu nu văd vreo diferență între ucraineni și ruși. Pentru mine sunt același popor. Noi vrem să ajutăm poporul ucrainean. Pentru noi Ucraina este un partener economic. Noi știm că situația economică a acestei țări nu-i permite să cumpere energie și combustibil la prețurile pe care le avem, de aceea noi venim în întâmpinare",  a spus Putin, conform unimedia.md

Conferinţa este LIVE VIDEO AICI



"Poroșenko a avut șansa să soluționeze problema Dombasului prin colaborare, însă nu s-a vrut. Ieșirea din situație ar fi o înțelegere cu Minskul să vină cu o reforma a Constituției. Noi nu avem dreptul să ne implicăm, dar avem dreptul să ne expunem părerea. Noi analizam situația din Dombas. In această regiune nu sunt achitate pensiile și salariile, însă oamenii au nevoie să supraviețuiască. Dacă ei procedează corect sau nu asta déjà este o altă întrebare. Kievul e cel care îndepărtează Dombasul de ei", a mai spus Putin.