ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei prenume va avea mica prințesă născută acum două zile la Londra, Charlotte Elizabeth Diana.

Fiica Ducilor de Cambridge va purta titlul de „Alteța sa regală prințesa de Cambridge” și va fi a patra în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Naşterea fetiţei ducesei Catherine şi a prinţului William a generat peste 1,1 milioane de mesaje pe Twitter, mica prinţesă dovedindu-se mai populară pe această reţea decât fratele său, prinţul George, potrivit telegraph.co.uk.

Un interes atât de mare referitor la familia regală britanică nu a mai fost înregistrat din iulie 2013, de la naşterea prinţului George, primul copil al ducesei Catherine şi al prinţului William. Însă mica prinţesă s-a dovedit mai populară decât frăţiorul său, care a adunat doar 900.000 de mesaje pe Twittter, în urmă cu doi ani, în ziua în care a fost făcut anunţul oficial privind naşterea sa.

Totuşi, potrivit telegraph.co.uk, trebuie ţinut cont şi de faptul că platforma Twitter are în prezent 300 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună, comparativ cu doar 240 de milioane, în 2013.