ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Robert Turcescu a postat duminică un text incredibil pe blogul personal, el recunoscând că a fost locotenent-colonel sub acoperire.

Turcescu publică, pentru a da credibilitate mărturisirilor sale, copii după livretul militar, dar şi câteva state de plată, care arată că avea o soldă de aproximativ 17 milioane de lei vechi pe lună în 2012.

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos cîteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fata lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întîmplă. Rugati-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sînt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor", este textul publicat pe blog de Robert Turcescu.