ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Turcescu a dezvăluit la RTV că ultimele zile (cele de după momentul în care a declarat că ar fi fost ofiţer acoperit) au fost cele mai fericite din viaţa sa, exceptând-o pe cea în care i s-a născut copilul.
"Sunt cele mai fericite zile din viaţa mea, dacă nu iau în calcul naşterea copilului. Mai mult de atât nu am de spus. Ceea ce am avut de spus, am spus; ce am avut de arătat, am arătat"

, i-a declarat Robert Turcescu lui Mihuţ Năstăsache de la RTV.

Jurnalistul a precizat că îşi doreşte să aibă parte de judecători drepţi, în faţa cărora va spune "absolut tot, cu jurământ, cu mâna pe Biblie", şi a subliniat că nu simte nevoia să se justifice în faţa opiniei publice.
"De acum înainte, nu la mine e responsabilitatea judecării. Tot ce îmi dorec e să existe judecători drepţi, iar eu să spun tot ceea ce spun în faţa celor înfăptuiţi să judece.

Cei care judecă pro sau contra... e dreptul lor, dar eu, Robert Turcescu, mă văd în situaţia în care vreau să ajung în faţa unui judecător drept.

Nu eu sunt cel care decide ce am făcut, ce nu am făcut. Eu am avut un sac în spinare, l-am cărat, dar acum l-am dat jos şi mă simt împăcat"

, a precizat Turcescu.
"Nu fug de nimic, m-aţi găsit acasă, am stat de vorbă, nu vreau să comentez. Nu vreau să mă justific în faţa opiniei publice. Dacă vreau să spun ceva, voi spune în faţa celor care trebuie, nu la televizor, nu în faţa porţii"

, a mai subliniat Robert Turcescu.