ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis recent să nu aprobe achiziţionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Champions League pentru perioada 2015 - 2018, potrivit unei hotărâri a CA publicată joi pe site-ul instituţiei.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

TVR a deţinut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012 - 2015. În acest sens, CA al TVR a aprobat în noiembrie 2012 achiziţia meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012 - 2015, în consens cu strategia TVR de a oferi românilor programe de calitate.

De-a lungul timpului, contractele încheiate de TVR pentru difuzarea meciurilor din Champions League au fost considerate a fi unele dintre acelea care au pus o mare presiune financiară asupra Televiziunii Române.