ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oleg Kalașnikov,  aliat al ex-președintelui Ianukovici, a fost găsit mort la Kiev, susține BBC, citat de Epoch-Times.

Kalașnikov, care se pare că a fost găsit împușcat, a fost deputat arlamentul ucrainean şi membru al Partidului Regiunilor al lui Ianukovici, a fost implicat în protestele anti-Maidan de susţinere a fostului lider ucrainean pro-rus.

[P] Putin - Biografia interzisa - comanda online

Acesta este al optulea fost aliat al lui Ianukovici care a fost găsit mort în ultimele trei luni.Majoritatea deceselor au fost, aparent, sinucideri, dar oficialii ucraineni susţin că este foarte posibil ca unii dintre ei să fi fost ucişi sau să fi fost forţaţi să îşi ia singuri vieţile.

În mijlocul speculaţiilor, atât opozanţii cât şi susţinătorii actualului regimul ucrainean pro-Vest au fost acuzaţi de implicare în aceste decese.

Autorităţile ucrainene au declarat că nu a ieşit la iveală niciun factor comun care să lege aceste decese şi până acum nu a fost făcută nicio arestare, informează Epoch Times.