ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UDMR doreşte să treacă sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Sfântu Gheorghe în proprietatea Primăriei, acţiune ilegală, informează în exclusivitate, Dan Tănasă pe blogul său.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Prefectul județului Covasna a inițiat în urmă cu două luni demersurile pentru trecerea Casei de cultură a sindicatelor din Sfântu Gheorghe în proprietatea Primăriei Sfântu Gheorghe, lucru ce ar fi în favoarea UDMR.

Acțiunea acestuia este însă ilegală. Prefectul Marius Popica a inițiat în urmă cu două luni o hotărăre de guvern în acest sens.

Clădirea, aflată în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, e închisă în prezent din cauza datoriilor istorice. UDMR a urmărit permanent, prin acțiunile primarului Antal Arpad, să transfere clădirea în proprietatea Primăriei Sfântu Gheorghe.

Clădirea aceasta impunătoare este chiar în centrul orașului. Dacă până acum UDMR nu a putut realiza acest lucru, se pare că Popica e instrumentul perfect prin care și acest imobil să ajungă sub controlul UDMR.