ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viorel Hrebenciuc şi Gheorghe Ştefan sunt audiaţi la DNA în acelaşi dosar în care este implicată şi şefa CNA, Laura Georgescu.

Se pare că Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra-Neamţ, i-ar fi cerut lui Hrebenciuc să intervină la CNA pentru a nu i se retrage licenţa pentru postul său de televiziune, Giga TV.

Viorel Hrebenciuc a spus că a fost chemat în calitate de martor în dosarul privind plângerea făcută de PPDD împotriva preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu. Viorel Hrebenciuc a declarat că nu este în nicio relaţie cu Gheorghe Ştefan.

Întrebat dacă a intervenit la membrii CNA în favoarea lui Gheorghe Ştefan, pentru obţinerea unei licenţe pentru un post de televiziune, Hrebenciuc a răspuns: "Da' de unde". De asemenea, întrebat dacă a discutat cu membri ai CNA pentru favorizarea unei televiziuni în scopul obţinerii licenţei, Hrebenciuc a spus: "Niciodată".