ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Bob Rădulescu, membru al trupei Epic Show, a postat pe pagina sa de facebook un filmuleţ în care se arată nemulţumit de recentul protocol semnat între Ministerul Educaţiei Naţionale şi Patriarhia Română, folosind un limbaj suburban.

Rădulescu (primul din stânga - FOTO) numeşte religia ortodoxă "scârbă de religie ortodoxă", iar preoţii sunt "viermi paraziţi ce cresc pe oameni precum cancerul”. Mai mult, "Bob" îi consideră pe ortodocşii majoritari din România "analfabeţi, tâmpiţi şi mulţi".

Mai mult, uitând că religia se predă deja în şcoli, Rădulescu ameninţă că "În clipa în care o să vă târâţi hoiturile peste copiii nostri în şcoli, să le vomaţi laturile Creaţiei, asteptaţi-ne pe noi să dăm buzna peste voi în căcatele voastre de biserici şi să vă predăm evoluţia cu torţe în mâini".

Actorul mai spune că manualele de religie sunt "mânjite cu căcat".

FOTO: Facebook