ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost deţinut politic clujean a fost "săltat" de ofiţerii SPP din garda preşedintelui pentru că a strigat "Jos Băsescu!". Incidentul a avut loc duminică, în cadrul dezbaterii organizată de Fundatia Miscarea Populara la Cluj.

În timpul discursului preşedintelui Traian Băsescu, fostul deţinut politic Victor Maghiar s-a ridicat în picioare şi a strigat "Jos Băsescu!" şi "Hoţii", nemulţumit de ceea ce auzea.

Imediat, lângă Maghiar şi-au făcut apariţia mai mulţi angajaţi ai SPP, care l-au imobilizat pe batrânul în vârstă de 85 de ani, evacuându-l din sală, anunţă Expres Magazin.

"Ba, banditule, ai venit cu SPP-ul sa faci ordine aici!", a mai strigat Maghiar în timp ce era evacuat din sală.

Președintele Traian Băsescu, primit bine la Cluj. „ROMÂNIA ARE O PROBLEMĂ ÎN INTERIORUL SOCIETĂȚII”

Sursa citată mai scrie că un agent de poliţie a încercat să-l amendeze pe Victor Maghiar după acest incident.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat pentru Știri de Cluj că cei doi agenți care l-au ridicat pe bătrân nu sunt angajați ai Serviciului de Protecția și Pază. Cei doi agenți puteau fi de la Jandarmerie, Poliție sau SRI.