ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fost ofiţer SRI în perioada 1992-1999, senatorul PSD Daniel Savu a declarat că scandalul declanşat de Robert Turcescu este menit doar pentru a-i creşte popularitatea lui Turcescu şi realizatorul TV nu este ofiţer acoperit.

Actual membru în comisia de control a SRI, Savu spune că un ofiţer acoperit nu primeşte fluturaşi de salariu.

"Dumnevoastră credeţi că vreun ofiţer acoperit primeste fluturaşi? O tâmpenie mai mare n-am auzit niciodată", a spus Savu pentru stiripesurse.ro.

Fostul ofiţer afirmă că un acoperit nu deţine documente militare de identitate.

"Deci un acoperit nu detine astfel de documente (rade puternic), el are o cu totul alta structura si in niciun caz nu esti ofiter acoperit al Armatei romane, nu exista. Serviciile secrete de informatii ale armatei sunt una, dar nu sunt ofiteri acoperiti.

Cred ca a vrut sa se bage singur in seama, parerea mea, adica a zis <Uite, sa fiu si eu interesant>, ca n-are cum sa suporte consecintele legii, sunt foarte multi care nu sunt si afirma tocmai sa-si creasca interesul, am auzit pe multi <Eu fac parte din fantome>, era si unul la TV care zicea, ala Batranul din Bucuresti, pai ce, a patit ceva? Poti sa afirmi orice despre tine",a afirmat Daniel Savu.